Ние няма да скрием нищо от вас.


Ще ви помогнем, ако имате нужното желание и смелост, да изпълните самостоятелно предстоящото освежаване на дома по начина, по който ние бихме го сторили за вас, без да изпитате строително-ремонтните неволи на гърба си.


Да, вярно е, че до момента думата „ремонт“ често е свързвана със спомени за колебания какъв избор да направите, скъсани нерви от „майсторите“, неспазени срокове, надвишен бюджет и много боклук. Но всичко това вече няма да е така. Благодарение на добрата подготовка и организация, която можете сами да осъществите, желаният от вас резултат ще бъде постигнат бързо, качествено, в рамките на планираните средства и най-вече в съответствие с вашите разбирания и очаквания, и без номера.


В началото помислете какво точно възнамерявате да направите. Дали само ще освежите цветовете на стените, или ще смените и настилките в стаите на порасналите ви деца? Ще си осигурите ли и допълнителни удобства като съчетаете уюта във вашия дом с нови мебели и по-функционално изпълнени инсталации? Постарайте се да не пропуснете да запишете всички свои желания! Може да подготвите схеми къде да се позиционират контактите на стените и изводите за осветителните тела. От полза е да се предвиди вкопаване на кабелите за домашното кино и тези за интернет и цифровата телевизия. Времето, което ще отделите за обмисляне на предстоящия ремонт, многократно ще ви се отплати, защото по-лесно ще можете да си подготвите бюджета и да прецените времето за неговото изпълнение.


Внимавайте, важно е да обсъдите идеите си и с вашата половинка, за да си спестите упреци за недомислени изпълнения. Особено полезно би било организиране на консултация от професионалисти. Те могат да ви дадат ценни съвети и решения не само за постигане на по-добър дизайн, но и за използване на материали и иновации, които в перспектива ще ви спестят средства за експлоатация и поддръжка на дома. Подходящо е да посетите специализираните строителни магазини, за да сравните цените на материалите и направите рационален избор на база отношението цена-качество.


После идва ред на невъзможното. За да останете доволни, трябва да намерите подходящите изпълнители! Но не самозвани „баш-майстори“, а специалисти, които ще се съобразят с вашето виждане за крайния резултат и които ще ви консултират за детайли, за които е полезно да се помисли и вземе навременно решение. Никой не желае ангажираните от него прехвалени строители да се появяват в дома му със самочувствие на специалисти по всичко, които си знаят своето и не се съобразяват със специфичните ви, но съвсем нормални изисквания.


Преди начало на работата, всички мебели трябва внимателно да се опаковат и разместят, за да не пречат на предстоящите строителни дейности. Ключовете и контактите трябва да се свалят, а кабелите да се изолират. Всички повърхности трябва да се съхранят, за да си спестите допълнителни грижи с нараняване или замърсяване, което трудно може да се отстрани. Материалите трябва да са налице, за да има ритмичност в изпълнението на строителните процеси. Не се препоръчва майсторите да експериментират във вашия дом с технологии, с които нямат опит или не разполагат с подходящите инструменти.


В случай че строителите нямат добра организация ще се наложи да изпитате на своя глава проблеми от липсата на нужните материали по вид и количество. Тичането за допълнителни материали и неразборията кой носи отговорност за доставките, може да доведе до сериозни главоболия. Едва ли ще изпитате задоволство, ако се окаже, че нов обект е изместил сроковете за завършване на вашия, или почистването не е приоритет за ангажираните изпълнители. От собствен опит сигурно знаете, че генерираните боклуци и прах създават ядове не само в дома ви, но и във взаимоотношенията ви със съседите. Какво ще кажете за премеждията ви с увеличената стойност на разходите и нуждата от поправки? А неспазените обещания да се коригира гладкостта на боядисана повърхност, наклона на пода в банята или преди лакиране паркета да е изшлайфан трикратно?

Ако все пак се окаже, че резултатът от ремонта отговаря на вашите очаквания, ще ви поздравим с постигнатия резултат! Няма нищо по-хубаво от това да обитаваш подреден и уютен дом, в който обичаш да се прибираш.


В случай че ни се доверите, ние от „ПРИЗМА-МДЖИ“ ООД ще изпълним поетия към вас ангажимент ремонта на дома да бъде изпълнен съобразно вашите изисквания, с нужното качество, договореното време и стойност.

Ремонтни услуги

Down

Декоративни бои и мозилки

Вътрешна топлоизолация

Мазилки

Естествен и изкуствен камък

Корзини

В.И.К.

-

Поставяне на:

фаянс, теракота, гранитогрес, грундиране, шпакловка, боядисване.

Сухо строителство

 • -преградна стена, гипсокартон с шпакловка
 • -обличане на трегери и колони
 • -декоративни елементи

Окабеляване

 • подмяна на ел. Предпазители
 • подмяна на вътрешно ел. Табло
 • Монтаж на ел. Предпазители
 • монтаж на всички видове
 • контакти, ключове и др.
 • -монтаж на всички видове
 • монтаж кутии и конзоли
 • осветителни тела и инсталации, лед и др.

Замаски

 • облицоване на стени
 • облицовка на колони, орнаменти камини и др.
 • подпрозоречни дъски